Interviu cu Adi Campurean pentru Gorunescu.ro

photo by Roland Bosma

Bloggerul Radu Gorunescu a descoperit piesa “Yohoo” si ne-a contactat pentru un interviu. Am colaborat cu usurinta si ne-a facut mare placere sa vorbim. Ce a iesit cititi mai jos.

———————————

Radu: Salut Adi, îți mulțumesc pentru că ai acceptat să-mi răspunzi la întrebări. Am înțeles că „Mixy” vine de la melanjul dintre voi și stilurile voastre atât de diferite de a face muzică. De la ce vine „Welders”?

Adi: Salut, îți mulțumesc și eu pentru invitație. „Welders” înseamnă sudori, eu sunt sudorul. Când am simțit că treaba cu muzica devine serioasă, am căutat să integăm și ceva din viata de zi cu zi în numele trupei. Cum Radu mixează muzică și eu sunt sudor, am devenit THE MIXY WELDERS. Mixy mai înseamnă băgăcios, sociabil, versatil, și atunci si s-a părut că numele ăsta exprimă cel mai bine ce facem noi, sudorii sociabili care mixează diferite stiluri muzicale.

R: De când faci muzică? Cum a apărut formația? Mic istoric The Mixy Welders?

A: Muzică am început să facem de trei ani. M-a inspirat mult pasiunea lui Radu pentru muzică. Noi suntem prieteni de la 15 ani. Deși e hairstylist de meserie, fusese DJ și colaborase cu fel și fel de artiști și de fiecare dată când mă tundea îmi mai punea să ascult câte un proiect nou. Așa că într-o zi i-am zis să-mi dea un instrumental ca să-i fac niște versuri. Timp de doi ani am lucrat la tot felul de piese electronice, blues, rock, indie etc. Încă de la început am simțit că portofoliul nostru va fi destul de pestriț din punctul ăsta de vedere, pentru că ne-am fi plictisit tare rău de același gen de muzică. Întradevăr profi, facem muzica de un an, oarecum din momentul în care am câștigat Bursa de Canto Art Music. În perioada aia am și semnat primul nostru single cu Cat Music. La canto l-am cunoscut și pe Endy Glikman (chitară). Pe Andrei Carleciuc (tobe) l-am cunoscut în cartier, când îmi plimbam câinele, iar câteva luni mai târziu el l-a adus pe Antonio Tudosie (bas), cu care mai lucrase în alte proiecte.

Citeste continuarea aici.

– – – – – – – – –  

Urmareste si sustine trupa cu un like, share, subscribe pe facebookyoutube si instagram. #themixywelders