Documentar UNATC despre THE MIXY WELDERS #bloopers

Dupa concertul pe care l-am sustinut in True Club in Bucuresti, ne-a contactat o fata tare draguta, studenta la UNATC.  A spus ca are de facut un documentar pentru facultate si ca i-ar placea sa fie despre trupa THE MIXY WELDERS, asa cum suntem noi in viata de zi cu zi. Am fost onorati si in acelasi timp ni s-a parut o provocare mega interesanta, asa ca am acceptat.

In scurt timp au inceput filmarile, alaturi de ea si cativa colegi de la UNATC. Am filmat in diferite locuri si situatii, dar nu dam mai multe detalii, pentru ca documentarul este inca la montaj. Vom dezvalui cand va fi gata, atunci il vom urca pe canalul nostru de YouTube, il vom anunta pe Facebook si toate cele.

Din pacate basistul nostru, Toni (Antonio Tudosie), nu a putut ajunge la toate filmarile, dar a recuperat cu alte ocazii. Pana iese produsul final, ne amuzam la ce fete avem si ce prostii scoatem pe gura. Lasam mai jos un clip cu balbe si tampenii pe care le-am zis in ziua interviurilor individuale, ca ne-am stricat de ras. #unmiliondeeuro #lanai #labas

– – – – – – – – –  

Urmareste si sustine trupa cu un like, share, subscribe pe facebookyoutube si instagram. #themixywelders