Salutare! Noi suntem “The Mixy Welders”, trupa de electro pop-rock din Bucuresti. Fiecare piesa a noastra contine elemente din mai multe genuri muzicale, de la pop rock, blues, jazz si soul la indie, raggae, nu disco si altele. De aceea ne numim “mixy”; suntem multi, diferiti si ne plac atat de multe stiluri de muzica, incat nu ne putem opri la unul singur.

Lucram impreuna din 2015, initial in formula de doi, iar in 2017 celulele s-au multiplicat mai abitir si am devenit cinci. Cinci cai frumosi, Dj, producatori, compozitori, textieri, vocalisti și instrumentisti. Suntem echipa de creatie perfecta.

Spunem asta pentru ca noi ne producem muzica de la zero si nu prea ne lasam influentati de tendintele actuale din industrie. Facem muzica intai pentru urechile noastre, sa sune bine, sa fie “altceva”, si pana nu suna cum ne place, nu ii dam drumul pe piata. Avem multe piese, unele sunt gata, asteapta la cald sa fie lansate, iar altele sunt inca in stadiul de lucru in studio. Asculta ce am lansat la sectiunea MUZICA. Ce mai facem scriem pe facebook.com/themixywelders/.