Ce zici, poti sa asamblezi #yohoo in jocul Music Puzzle?

Anul trecut ne-a contactat o companie dezvoltatoare de aplicatii mobile, cu sediul in Mexic, cu propunerea de a include piesa “Yohoo!” in jocul Music Puzzle. A fost un proces anevoios, de cateva luni, birocratic si cu frecvente schimburi de mailuri, dar in final suntem mega incantati si onorati ca ne-au ales piesa din miliardele de piese de pe glob. #wow

Noi speram ca prezenta piesei noastre in joc, lansat in toata lumea, sa fie punte intre muzica THE MIXY WELDERS si publicul international. Speram sa ne ajute pe partea de promovare si sa reusim sa trecem granitele. Daca nu, e un sentiment misto doar sa ne vedem piesa acolo.

Cum functioneaza Music Puzzle? 

Cantecul e spart pe trackuri, adica linia de voce, de chitara, de bas si percutie, iar fiecare track e spart in bucati de cateva secunde. Toate piesele sunt apoi amestecate si scopul jocului e sa le aranjezi pe toate in ordinea corecta, ca intr-un puzzle. Nu e greu de asamblat #yohoo, care se afla in Indie pack, insa sunt si alte melodii si compozitii cu diferite grade de dificultate.

Aplicatia ofera in-app purchases, adica fiecare puzzle are o piesa lipsa care trebuie cumparata pentru ca parcursul sa fie 100% finalizat, dar se poate juca si fara cumpararea acelor piese, desigur. Aici e un alt plus, unde pe langa promovare, artistii inclusi pot face si un ban din descarcari. Nu ne-am axat pe asta cand am acceptat propunerea de a ne include piesa in aplicatie, dar nici nu ne suparam daca ne intra cativa euro in fondul clasei.

Ce alti artisti mai sunt inclusi in aplicatie? 

Atat nume sonore, cat si alte trupe indie sau nisate din alte tari, de la genul blues la metal, urmand treptat sa mai fie introduse multe alte melodii.
Garbage, James Blunt, Milky Chance, Killerpilze, The Pointer Sisters, Supergrass, Starsailor, Devilment, Vault of Valor, Elsten Torres, Dannah Garay, The Mixy Welders, Nation, Silverpalms, Lybellulla, Seekers Keepers, Communion, Hello Seahorse, La Gusana Ciega, Carla Morrison, Mozart, Vivaldi, Beethoven. 

Aplicatia e produsa de TagWizz, o echipa mica de oameni creativi, si a avut lansarea oficiala in noiembrie 2017. In martie 2018 a fost inclusa si piesa noastra, in cel mai recent update. Momentan, jocul inca beneficiaza de modificari de la un update la altul, pentru ca se bazeaza pe feedbackul si sugestiile primite de la public. In curand va ajunge la versiunea finala si cu siguranta va creste in notorietate.

Descarca Music Puzzle gratuit:

Itunes https://itunes.apple.com/us/app/music-puzzle-play-the-music/id1252094792?mt=8

Google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tagwizz.music

 

– – – – – – – – –  

Urmareste si sustine trupa cu un like, share, subscribe pe facebookyoutube si instagram. #themixywelders