“Arhivele TMW”, ep 1 (VIDEO)

Ne-am propus sa facem un obicei din a documenta activitatea trupei noastre, in viata de zi cu zi. Vom filma la concerte, repetitii, deplasari si diferite discutii in culise. Vom numi seria “Arhivele THE MIXY WELDERS”, iar primul episod este despre concerul nostru la Christmas Food Carousel, Sibiu, din 02.12.2017.

Am filmat cu un Canon de mana, care nu-i vreo scula intergalactica. Initial am vrut doar sa avem niste amintiri de la Sibiu, apoi ne-am trezit ca parca avem destul material pentru un video de youtube. Drept urmare, am montat cam tot ce am facut, intalnirea la studio de dimineata, drumul, cazarea, cateva fragmente din concert. Cu siguranta cele mai misto sunt discutiile noastre de dupa eveniment, din camera de hostel, unde am vorbit despre “haterul din primul rand”. Haha, nici noi nu mai stiam ce am vorbit dupa concert!

Daca va place primul episod din Arhivele TMW, nu uitati sa-i dati un thumbs up pe youtube, un share, una, alta. Pentru orice reclamatii, sugestii sau idei de clipuri, lasati-ne comentarii si promitem sa le citim pe toate! 😉 #bigthankyou

– – – – – – – – –  

Urmareste si sustine trupa cu un like, share, subscribe pe facebookyoutube si instagram. #themixywelders